Bli med på OsloMila!

Medlemmer av SK Vidar får 50 rabatt. Send mail til stina@skvidar.no for påmeldingslink med 50 prosent! 

OsloMila er et nytt løp som blir arrangert i Frognerparken i Oslo. Løpet er arrangert av Sportsklubben Vidar og gjengen bak Oslo Maraton. Vi inviterer til en dag full av løpeglede med distansene 3 for alle og 10 km gjennom Frognerparken.

Det vil være spennende foredrag på scenen om helse og trening, løperelaterte stands på Skøyen skole, mye liv og underholdning langs løypa og et eget aktivitetsområde for barna. Dette blir en hyggelig aktivitetsdag for hele familien, med lavterskel i fokus. OsloMila er for alle!

OsloMila har overtatt distansen «3 for alle», som tidligere var arrangert under BMW Oslo Maraton. Målet bak «3 for alle» har de siste årene vært å sette fokus på aktivitet for alle og effekten av trening for både fysisk og psykisk helse. Dette ønsker vi å videreføre i OsloMila. Vi tar med oss videre det gode samarbeidet BMW Oslo Maraton har hatt med Oslo Universitetssykehus og Avdeling for Fysisk og Psykisk Helse. Sammen ønsker vi å spre kunnskap og aktivitetsglede.

SK Vidar er hovedansvarlig arrangør av løpet, og klubbens medlemmer legger ned en god dugnadsinnsats. Hele overskuddet fra arrangementet benyttes til å drive klubbens mangfoldige idrettstilbud.

 

For mer informasjon og påmelding klikk her.