Ofte stilte spørsmål

Hva gjør vi på friidrettsskolen?

Barna får prøve på de forskjellige øvelsene innen friidrett på en morsom måte. Det kommer i tillegg å være andre aktiviteter som ballspill, rebusløp og grilling. Det blir mye gøy og moro med lek, konkurranser samtidig som barna møter nye venner. Siste dagen arrangeres et lite stevne der barna konkurrerer i de øvelsene de har trent på under uken.

 

Hva skal barna ha med seg?

Komfortable joggesko er viktig. De aller fleste sportsbutikker selger gode joggesko for barn. Det behøver ikke være det aller dyreste for at det skal være bra kvalitet. Ordentlig med klær er å anbefale da været fort kan slå om. På solfylte dager kan det vare behagelig med en caps. Glem heller ikke solkrem. Alle barn har med seg egen matpakke mandag til fredag. Det vil være frukt og grønt til alle deltagerne. På torsdag går vi til parken for felles grilling.

 

Når blir det fullt? 

Så lenge påmeldingen er åpen her på siden, er det plasser ledig. Når det er fullt så stenger vi påmeldingen. Vi har 170 plasser hver uke.

 

Hva gjør vi dersom det regner? 

Friidrettskolen fortsetter som vanlig. Det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Om det skulle bli riktig dårlig, har vi mulighet til å vi være inne på Bislett stadion.

 

Hvilken gruppe har mitt barn kommet i? 

Barna blir delt inn i grupper etter alder. Hvis du ønsker å være i en eldre el. yngre gruppe enn din alder så ordner vi det ved oppstart. Alle skal få være med i den gruppen som de ønsker. Dere vil ved oppstart få informasjon om hvilke instruktører som er ansvarlig for deres gruppe og mobilnummer til de.

 

Mitt barn vil være i den samme gruppen som sin venn/søsken. Hvordan ordner vi det? 

Vi deler normalt inn gruppene etter alder. Har du spesielle ønskemål sender du mail etter at grunneinndelig er sendt ut.

 

Hvem er instruktører under friidrettsuken? 

Våre instruktører er erfarne friidrettsutøvere. De fleste har vært med mange år før og har i tillegg erfaring innenfor idrett for barn med funksjonshemming.

 

Hva koster det? 

Friidrettsskolen koster 1600 kr/uke. 

 

Hvordan betaler vi? 

Gjennom påmeldingskanalen på hjemmesiden til skvidar.no. Alle påmeldte skal få et automatisk svarsmail ved påmelding til den mailadressen du registrerte ved påmeldingen. Hvis du nå ikke har fått denne ber vi deg sende mail til friidrettsskolen@skvidar.no 

 

Hvordan kan vi kontakte dere ? 

Kontakt frem til oppstart er gjennom friidrettsskolen@skvidar.no, På dagtid i forbindelse med Friidrettsskolen vil vi gi deg nærmere beskjed om kontaktperson. Dere vil også få mobilnummer til trenere.