Oslo Maraton 2021

Fem av våre utøvere ble norgesmestere på halvmaraton under Oslo Maraton.

2021-09-18
Sara-svarstad

Lørdag 18. september ble endelig Oslo Maraton arrangert igjen i hovedstaden. 
Det var gledelig å se løpefesten i Oslos gater. Under Oslo Maraton gikk NM halvmaraton av stabelen. Sportsklubben Vidar hadde flere utøvere i aksjon. 

Vår langdistanseløper, Runa Skrove Falch, var forhåndsfavoritt og hun innfridde kravene. Falch løp inn til seier i kvinneklassen og ble norgemester på halvmaraton. Tiden hennes ble sterke 1:14:42. Videre løp Theodor Berre Jacobsen inn på 1:08:04. Han ble norgesmester i sin klasse (M18-21) og han ble nummer åtte totalt. I tillegg løp Emilie Mo inn til seier i K18-21-klassen og en fjerdeplass totalt. Hun løp på 1:17:34 og ble norgesmester i sin aldersklasse. 

I K45-49-klassen ble Jessica Gunnarsson norgesmester etter å ha løpt på imponerende 1:18:18. Martin Kjäll-Ohlsson tronet også øverst i sin aldersklasse og ble norgesmester på distansen med et løp på 1:12:28. 

Fullstendig resultatliste fra NM halvmaraton finner du HER

Under Oslo Maraton hadde vi en rekke utøvere som stilte til start både på halvmaraton og 10 for Grete. Det ble løpt fort i samtlige klasser. Det var gledelig å se løpegleden og engasjementet etter en lang konkurransepause.

Vi gratulerer med flotte prestasjoner!