Nytt styre

Det ble satt inn nytt styre under årsmøtet den 17.mars. 

2021-03-18
Sara-svarstad

På onsdag den 17.mars ble det avholdt årsmøte i SK Vidar.
Der ble det som rett er også holdt valg. Her følger en kort presentasjon av det nye styret: 

Leder: Atle Guttormsen 
Atle har lang erfaring som idrettsleder og han har erfaring fra alle nivå i norsk friidrett. Atle har ledet allidrettslag (Ski IL alliansen), han har ledet friidrettskrets (Akerhus friidrettskrets) og han har sittet i sentralstyret i Norges Friidrettsforbund. Han har også vært trener på alle nivå fra friidrettsskole til internasjonale eliteutøvere. I tillegg er Atle en aktiv friidrettsdommer og han har vært stevneleder for Norgesmesterskap, UM og landskamper. 

Nestleder: Anne Grethe Solberg
Anne Grethe jobber som lederutvikler og arbeidslivforsker. Hun er aktiv i SK Vidar gjennom Funkisgruppen og har løpt 8 maraton og 8 halvmaraton til tross for sin funksjonsnedsettelse. Hun var styreleder i Oslo Maraton AS fra 2017 til 2020. Samtidig har hun vært vara og styremedlem i styret til SK Vidar. Hun er klubbens representant i Bislett Alliansens styre herunder Bislett Games og var styreleder i alliansen fra 2018-2020. Anne Grethe er også styremedlem i Achilles International of Norway som er en organisasjon for ikke-funksjonsfriske atleter. 

Styremedlem: Lars Eirik Ulseth
Lars Eirik er tidligere 400 og 800 meter løper. Han har fremdeles den norske rekorden på 4x400m. Etter egen friidrettskarriere ble han arkitekt og han har bygget opp arkitektfirmaet TAG-arkitekter fra 0 til 100 ansatte. Lars Eirik har også lang erfaring fra styre i en svømmeklubb. Vi har stor tro på at Lars Eirik kan bidra både organisatorisk og kommersielt. 

Styremedlem: Sara Aarsvoll Svarstad 
Sara er tidligere håndballspiller på elitenivå og er nå aktiv hinderløper i SK Vidar. Hun flyttet til Oslo i 2018 for å gå på profesjonsstudiet i psykologi. Sara er 24 år gammel og vil derfor være styrets yngste medlem. 

Styremedlem: Snorre Lægran
Snorre satt i styret i SK Vidar friidrett i perioden 2005-2014, de årene som leder. Han hadde en "karriere" som sprinter i barneår og er nå mosjonist med maraton på sine eldre dager. Snorre jobber til daglig som direktør i Ruter AS. 

Vara: Morten Lunde
Morten representerer bueskytterne. 

Vara: Runa Skrova Falch
Runa er advokatfullmektig og en hardtsatsende maratonløper for SK Vidar. Hennes personlige rekord på maraton er på imponerende 2:33,52. En vanlig dag for Falch starter gjerne klokken seks, hvor hun så løper til jobb, er på jobb, løper hjem fra jobb, løper til fellestrening med SK Vidar, er på fellestrening før hun så løper hjem igjen fra fellestreningen. Når Runa i tillegg har tid til å sitte i styret i SK Vidar sier det en del om hennes arbeidskapasitet. 

Bilder av styret kommer fortløpende.