GUNNAR ENGEBRETSEN er død, 87 år gammel.

 SK VIDAR takker Gunnar for alt!

2019-11-01
mariuszadmin

 

Vi har mottatt det triste budskapet at Gunnar døde 29.10, bare en måned før SK Vidar skal feire sitt 100 årsjubileum, noe han så frem til å delta på. SK Vidar har vært en stor del av hans liv.

Gunnar var en NESTOR i klubben og har bidratt med aktiviteter siden slutten av 40 årene. Først som aktiv med gode resultater på 200 og 400m og en viktig brikke på mange av klubbens stafettlag.

Deretter som trener og lagleder for mange av oss, som kom inn i klubben, på 50 og 60 tallet. Vi er veldig takknemlig for alt du gjorde for oss.

Gunnar har vært leder for hovedstyret og leder friidrettsgruppa i flere år.

Han var klubbens representant i stiftelsen av Bislettalliansen i 1965, hvor han ivaretok viktige økonomiske oppgaver i en årrekke og ikke minst var han en medspiller i alle klubbens banestevner på Bislett og Jordal.

Vi minnes hans musikkinteresse og ikke minst trioen, som Gunnar var en del av, og som spilte på fester på Linderudkollen.

I Vidarløpet, en av klubbens viktigste arrangementer, var Gunnar en av drivkreftene på matstasjonen. De første årene på Bjørnholt og senere på Hakloa. Gjennom sin legendariske drikk «Hakloaspesial» ga matstasjonen alle deltagerne nye krefter på veien mot mål.

På Hakloa ble det også gitt opplæring til nye generasjoner. Sønnene Gaute og Geir har ført opplegget videre på drikkestasjonene i Oslo Maraton.  Gunnar var på plass også her, mest for å hjelpe, men også for å påse at alt gikk etter læreboka.

I det sivile var Gunnar en dyktig bankmann og denne kunnskapen brukte han til å ivareta klubbens økonomiske interesser på en god måte.

På klubbens årlige sommer- og vintertreff for veteraner, var Gunnar et naturlig midtpunkt. I alle år øste han av sine kunnskaper om klubbens historie og resultater med oss andre yngre deltagere.

Gunnar er innehaver av klubbens fortjenestemedalje og er en av SK Vidars æresmedlemmer.

SK Vidar takker GUNNAR for ALL innsats gjennom mange år og lyser fred over hans minne.