• line-romerike
  • introstevne-2011-lengde
  • terreng-nm-eirik-i-farta

SPONSORER:

NFIF’s gullmedalje for aktiv innsats

1965     Jan Gulbrandsen
1966     Terje Pedersen
1977     Grete Waitz
1987     Per Erling Olsen
1991     Bo Breigan
1992     Hanne Haugland
1993     Mette Bergmann
2001     Lene Espegren

Sportsklubben Vidar

Sportsklubben Vidar commented on their own photo.

Nov 19th 5:15pm • No Comments

Sportsklubben Vidar

Fullt hus og stor interesse da Vidar v/ Karoline Bjerkeli Grøvdal, Per Skoog og Jack Waitz besøkte ungdommene i Kjelsås IL / Nydalen for å snakke om kombinasjonen ski /orientering og løping! En flott kveld for de kondisjonsinteresserte :)

Nov 19th 8:01am • 2 Comments

Sportsklubben Vidar

Harald Solhaug Næss avsluttet sesongen med en 10k i Brighton, UK. Han lå lenge an til både pers og en tid på 30-tallet, men gikk på en liten Brink som han selv beskriver det. En flott tur og et løp jeg anbefaler på det varmeste, sier Harald !

Nov 18th 7:41am • 1 Comment

Sportsklubben Vidar

Skal tidlig krøkes..! Her er det noen som er tydelig stolt av å ha på SK VIDAR drakta :)! #stolt #skvidar

Nov 10th 5:15pm • 1 Comment

Sportsklubben Vidar

Sportsklubben Vidar shared a link.

Gode tider av Solhaug Næss og Brox på 5 km i Vinterkarusellen - KONDIS - norsk organisasjon for...

www.kondis.no

Harald Solhaug Næss satte årspers på 5 km med 15:44, to sekunder raskere enn han løp i Hytteplantesten. Synøve Brox var 7 sekunder bak sin egen aldersrekord i K55-59 med imponerende 18:40 - en tid ingen av de yngre løpere matchet.

Nov 10th 1:32pm • No Comments

Sportsklubben Vidar

Veronika Blom tok idag en meget sterk seier i Nordisk Mesterskap Terrengløp i Finland. Gratulerer Veronika :)

Nov 8th 12:45pm • 7 Comments